TV Undervisning


"Der er sket en helt fantastisk stigning i kvalitet af billederne på UP! Ret fantastisk hvor effektivt dit oplæg har været. Eksempelvis er der ikke længere nogen der laver forkerte blikretninger, alle har lært det gyldne snit, og vi er næsten blevet fri for klodsede klip mellem totaler."

- Johannes Skov Andersen, Ansvarshavende redaktør, UP, www.uptv.dkTak for din medvirken. De studerende roste undervisningen.

- Jørgen Riber Christensen, Lektor, Aalborg Universitet4 eller 8 timers lynkursus i fotografi og klipning med højt humør og masser af overskud. Omdrejningspunktet er at lave en god og forståelig billedeside til en dokumentar eller nyhedsindslag.

Kurset behandler alt fra det basale med det gyldne snit, sammensætning af billeder, blikretninger over depth of field-håndtering til styring og udnyttelse af forskellige hvidbalancer. Og meget mere.

Når dagen er slut, vil man have en række professionelle værktøjer, der vil styrke ens fortællemæssige egenskaber samt vide, hvordan man håndterer kameraet til at få det til at vise det billede, man tænker oppe i hovedet.


Send en mail eller ring til Sam Toft-Høj for mere information.
 


Sam Toft-Høj
Producer / TV-Fotograf / Klipper
Uddannet FTP-tekniker

Tlf: +45 5190 9888
E-mail: Sam@netfalken.dkFALKEN PRODUCTIONS
CVR: 27281281
Udvikler af Vinbamsen
Verdens nemmeste vinabonnementLæs mere om Vinbamsen her
Udvikler af turplanlægningssystemetLæs mere om PLANTI her

 
 
All rights reserved 2003-2019